Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Šilt Adidas Visor Aeroready - white/black

26,00 €

Odporúčaná maloobchodná cena

23,40 € Ušetríte 10 %
Kód výrobcu: HT2042
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Odosielame do 4 dní
23,40 € Adidas Visor Aeroready - white/black
    ST88378.1
Adidas Visor Aeroready - Biela/čierna Prehľad Zažite pohodlie, štýl a výkon s šiltovkou...viac

Adidas Visor Aeroready - Biela/čierna

Prehľad

Zažite pohodlie, štýl a výkon s šiltovkou Adidas Visor Aeroready v klasickom bielo-čiernom farebnom prevedení. Tento praktický a zároveň estetický kšilt je povinnou výbavou každej športovkyne na ihrisku aj mimo neho.

Materiál a pohodlie

Tento kšilt vyrobený z vysokokvalitného polyesteru zaručuje dlhodobé používanie a výnimočnú odolnosť. Môže sa pochváliť mäkkou vnútornou podšívkou, ktorá vás účinne udrží v suchu a pohodlí tým, že účinne odvádza pot a vlhkosť.

Ľahký a praktický

Vďaka tomu, že tento kšilt takmer nič neváži, nebude prekážkou počas intenzívnych športových aktivít. Ľahko sedí na hlave a ponúka vám dokonalú kombináciu ochrany pred slnkom a jasnej viditeľnosti, čo z neho robí ideálny doplnok na outdoorové aktivity.

Nastaviteľný strih

Kukla Adidas Visor Aeroready - biela/čierna sa dodáva s pohodlným zapínaním na suchý zips na zadnej strane, aby sa dala nastaviť a dobre priliehala. Teraz sa už nemusíte báť, že by vám kšiltovka počas energických pohybov odletela.

Pokročilá technológia AEROREADY

Tento kšilt je navrhnutý s najmodernejšou technológiou AEROREADY, ktorá zabezpečuje optimálnu cirkuláciu vzduchu a udržuje vás v chlade aj počas náročných fyzických aktivít. Táto technológia umožňuje, aby kšilt nenarušoval váš výkon, čo z neho robí výhodu v horúcich slnečných dňoch. Zachovajte si ostré videnie, zachovajte si chlad, buďte v pohodlí a stále žite svojím štýlom s kšiltom Adidas Visor Aeroready - biely/čierny.

Číslo produktu: ST88378.1
Kód výrobcu: HT2042
Hlavná farba: biela
Farba loga: čierna
Materiál: 100% poliester
Technológie
AEROREADY - Adidas
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH