Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Ponožky Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - white

23,00 €

Odporúčaná maloobchodná cena

20,90 € Ušetríte 9 %
Kód výrobcu: 24CLAWHI
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Odosielame do 4 dní
varianty:
Ponožky Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - silver
Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - silver
Ponožky Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - marine
Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - marine
viac
20,90 € Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - white
    ST91279.1
Objavte pohodlie ponožiek Tecnifibre High Cut Classic 3P - biele Zažite bezkonkurenčné...viac

Objavte pohodlie ponožiek Tecnifibre High Cut Classic 3P - biele

Zažite bezkonkurenčné pohodlie a vyšší výkon s ponožkami Tecnifibre High Cut Classic. Tieto ponožky, starostlivo vyvinuté tak, aby poskytovali vynikajúcu podporu a stabilitu, sú vynikajúcou voľbou pre všetkých športových nadšencov.

Dizajn prémiovej kvality

Ponožky Tecnifibre High Cut Classic sú dômyselne vytvorené so špeciálnymi zónami pre zvýšenú flexibilitu a umožňujú vám zachovať si rýchlosť a obratnosť za každých okolností. Inovatívny dizajn podporuje prirodzený pohyb vašich nôh, aby ste získali výhodu pri súťažných hrách.

Pokročilá priedušnosť a pohodlie

Ponožky sú navrhnuté tak, aby udržali vaše nohy v chlade a suchu bez ohľadu na to, aká intenzívna je akcia. Vyznačujú sa pokročilou priedušnosťou, ktorá vytvára vo vnútri ponožky príjemnú klímu zabraňujúcu poteniu a nepohodliu. Okrem toho vylepšené polstrovanie na chodidle poskytuje optimálne pohodlie a tlmenie nárazov, čím znižuje záťaž vašich nôh počas dlhých herných období.

Dokonale priliehavý strih

Vďaka rebrovanej povrchovej úprave poskytujú ponožky Tecnifibre High Cut Classic bezpečné a priliehavé nosenie, ktoré zaručuje, že zostanú na svojom mieste aj pri tých najextrémnejších pohyboch. Tým sa eliminujú akékoľvek obavy, že sa vám ponožky uprostred hry zošmyknú, čo umožňuje plne sa sústrediť na hru.

Hodnota viacnásobného balenia

Ponožky Tecnifibre High Cut Classic sú balené v praktickej súprave troch kusov a predstavujú cenovo výhodný doplnok do vašej zbierky športového vybavenia. Vďaka bielemu, čistému dizajnu sa tieto ponožky hodia k akémukoľvek oblečeniu, čo vám zaručí, že budete vždy pripravení na hru. Zažite kombináciu pohodlia, funkčnosti a štýlu s ponožkami Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - White. Redef
Číslo produktu: ST91279.1
Farba loga: multicolor
Dĺžka ponožiek: dlhé ponožky
Kód výrobcu: 24CLAWHI
Hlavná farba: biela
Pár: 3 páry
Materiál: 90% bawełna, 8% poliester, 1% spandex, 1% rubber
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH