Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Stabilizátor Zamst Back Brace ZW5

Cena naposledy: 72,40 €
Tento produkt momentálne nie je dostupný, ale mohli by vás zaujímať nasledovné:
80,00 €

Odporúčaná maloobchodná cena

Posledná cena: 72,40 € Ušetríte 9 %
Kód výrobcu: 278012
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Produkt nedostupný
Tento produkt momentálne nie je dostupný, ale mohli by vás zaujímať nasledovné:
Vybrané pre vás
72,40 € Zamst Back Brace ZW5
    ST26165.2
Chrbtová opierka Zamst ZW5 Predstavujeme najvyššiu úroveň zdravotnej ochrany od spoločnosti...viac

Chrbtová opierka Zamst ZW5

Predstavujeme najvyššiu úroveň zdravotnej ochrany od spoločnosti Zamst v tenisovej zóne - Zamst Back Brace ZW5! Tento produkt, vyrobený z najkvalitnejších materiálov, je výsledkom niekoľkoročného vedeckého výskumu, ktorý bol navrhnutý s cieľom pochopiť a zohľadniť obmedzenia ľudského tela. Výrobok Zamst je užívateľsky prívetivý, s výnimočne jednoduchým nasadzovaním.

Používajú ho profesionálni športovci a federácie

Výrobky Zamst sa používajú v rôznych športových disciplínach. Medzi našich oficiálnych partnerov patrí Francúzska basketbalová federácia, japonská profesionálna basketbalová liga, organizácia Japonskej ženskej basketbalovej ligy, Francúzska volejbalová federácia, Japonská volejbalová federácia a organizácia Japonskej volejbalovej ligy. Nášmu tovaru dôverujú aj športovci svetovej triedy, ako napríklad Isaiah Thomas, Von Miller, Ryan Getzlaf, Scott Langley, Melissa Arnot, Amy Cragg a Whitney Pavlik.

Vlastnosti a výhody

Naša bedrovo-krížová ortéza ponúka vynikajúcu stabilizáciu chrbta so zvýšenou podporou v zadnej časti. Ortéza sa dodáva s polotuhými vložkami, ktoré chránia chrbticu pred nekontrolovateľným pohybom. Inovatívny systém popruhov zaisťuje dokonalé prispôsobenie sa telu a zabraňuje roztiahnutiu. Silikónové vložky udržia stabilizátor na svojom mieste aj počas namáhavej námahy. Špecializovaná tkanina poskytuje vhodné vetranie a chladenie počas aktivít.

Balenie

Každá ortéza sa dodáva s puzdrom zo sieťovaného panelu so zipsom na jednoduché prenášanie a skladovanie.

Potenciálne aplikácie

Chrbtová ortéza Zamst ZW5 je ideálna na zníženie bolesti bedrovej časti chrbta (vrátane problémov súvisiacich s platničkami), pomoc pri liečbe zranení chrbta a zabezpečenie dodatočnej stabilizácie.

Technológia a výroba

Ortéza sa môže pochváliť najmodernejšími technológiami, ako sú Exo-Grid (vnútorná), Grip-Tech, i-Fit, ROM-Tech a V-Tech.
Číslo produktu: ST26165.2
Hlavná farba: čierna
Kód výrobcu: 278012
Materiál: poliester, nylon, polistyren, polipropylen, poliuretan
Technológie
Grip Tech
Exo-Grid (Internal)
V-Tech
i-Fit
ROM Tech
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH