Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Wilson Minions Keychain - yellow/black

Cena naposledy: 5,90 €
Tento produkt momentálne nie je dostupný, ale mohli by vás zaujímať nasledovné:
10,00 €

Odporúčaná maloobchodná cena

Posledná cena: 5,90 € Ušetríte 41 %
Kód výrobcu: WR8406501001
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Produkt nedostupný
Tento produkt momentálne nie je dostupný, ale mohli by vás zaujímať nasledovné:
Vybrané pre vás
5,90 € Wilson Minions Keychain - yellow/black
    ST76404
Kľúčenka Wilson Minions - žltá/čierna Zoznámte sa s podmanivou kľúčenkou Wilson Minions -...viac

Kľúčenka Wilson Minions - žltá/čierna

Zoznámte sa s podmanivou kľúčenkou Wilson Minions - žltá/čierna, príťažlivým príveskom vyžarujúcim charakter spojením sveta tenisu s roztomilým svetom Minions.

Dizajn výrobku

Tento výrobok sa vyznačuje rozkošným dizajnom jednej z najznámejších tenisových značiek na svete, Wilson, v kombinácii s hravým duchom obľúbených Mimoňov. Táto kľúčenka, podmanivo vytvarovaná do tvaru inšpirovaného tenisovou loptičkou, rozpúta váš športový aj animovaný apetít. Hlavným farebným motívom je žltá farba pripomínajúca ľahkú atmosféru premiešanú s odtieňmi čiernej, čo podčiarkuje jej pútavú odlišnosť.

Obdivuhodný darček podľa výberu

Ak premýšľate nad dokonalým darčekom pre svojich priateľov, ktorí milujú šport a animáciu, alebo jednoducho nad darčekom pre seba, nehľadajte nič iné ako kľúčenku Wilson Minions. Táto svojrázna kľúčenka nepochybne zaujme a je pozoruhodným podnetom na konverzáciu. Okrem toho je kľúčenka náhodne vyrazená s výrazne roztomilým emotikonom Minionov, vďaka čomu je každý kus jedinečne príťažlivý.

Rozpútajte zábavu pri každom otočení kľúča

Prijmite radostného ducha Mimoňov a uznávanú povesť spoločnosti Wilson v podobe tejto zvodnej kľúčenky. Či už zdobí kľúče od auta, skrinky alebo zipsy batohov, prívesok na kľúče Wilson Minions určite pokropí každodennú všednosť štipkou zábavy, tenisu a animácie.

Číslo produktu: ST76404
Hlavná farba: žltá
Balenie (počet kusov): 1
Kód výrobcu: WR8406501001
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH