Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Stabilizátor Zamst FA-1

35,00 €

Odporúčaná maloobchodná cena

30,40 € Ušetríte 13 %
Kód výrobcu: FA-1
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Odosielame do 4 dní
30,40 € Zamst FA-1
    ST74882.4
Vybrané produkty
Stabilizátor Zamst Filmista Knee
Stabilizátor Zamst Filmista Knee

Stabilizátor
Zamst Filmista Knee

49,00 €
44,40 €
Ušetríte 9%
Stabilizátor Zamst Knee Support EK-3
Stabilizátor Zamst Knee Support EK-3

Stabilizátor
Zamst Knee Support EK-3

47,00 €
41,90 €
Ušetríte 11%
Turniket Zamst CS1
Turniket Zamst CS1

Turniket
Zamst CS1

42,00 €
34,90 €
Ušetríte 17%
Vynikajúca podpora členku so stabilizátorom členku Zamst FA-1 Poskytnite svojim členkom...viac

Vynikajúca podpora členku so stabilizátorom členku Zamst FA-1

Poskytnite svojim členkom potrebnú ochranu a zároveň im zaistite maximálne pohodlie vďaka ideálnej kombinácii stability a tepla, a to výhradne prostredníctvom stabilizátora členkov Zamst FA-1. Tento výrobok, vyrobený tak, aby ponúkal špičkovú kvalitu, bol špeciálne vyvinutý na uspokojenie potrieb všetkých jednotlivcov, či už sú to športovci, fitnes nadšenci, alebo jednoducho potrebujú dodatočnú podporu členkov v každodennom živote.

Prvotriedny materiál pre optimálne pohodlie

Zamst FA-1 sa pýši nielen poskytovaním bezkonkurenčnej podpory, ale aj zachovaním maximálneho pohodlia počas používania. Tento ľahký materiál uľahčuje pohyb bez námahy a pri nosení pod topánkami ponúka neprehliadnuteľnú prítomnosť. Jeho pohodlný strih poskytuje členkom konzistentnú oporu bez toho, aby vyvolával akékoľvek napätie alebo nepohodlie, čo používateľom umožňuje voľný a sebavedomý pohyb.

Mechanizmus udržiavania teploty

Zamst FA-1 vyniká udržiavaním konštantnej vnútornej teploty v kĺbe, čím zabezpečuje vyváženú atmosféru pre vaše členky. Táto jedinečná funkcia pomáha znižovať opuchy a zápaly, čo hrá kľúčovú úlohu v procese zotavovania, ak rehabilitujete po zranení alebo po intenzívnom tréningu.

Bezkonkurenčná stabilita a ochrana

Tento stabilizátor členku nie je určený len na zabezpečenie pohodlia; plní významnú úlohu pri udržiavaní maximálnej stability proti akýmkoľvek náhlym zvratom alebo rotáciám, teda činnostiam, ktoré často vedú k zraneniam členku. Vaše členky sú chránené pred možným poškodením a neprimeraným zaťažením, čo vám zaručuje, že môžete pokračovať v rôznych aktivitách bez hroziaceho zranenia členka. Zamst FA-1 vám ponúka slobodu pohybu, naplnenú mimoriadnou stabilitou a optimálnou ochranou. Na záver možno povedať, že Zamst FA-1 Ankle Stabilizer skutočne stanovuje štandardy pre podporu členkov. Jeho prvotriedna kvalita, mechanizmus udržiavania teploty spolu so zárukou optimálnej ochrany ho stavia do pozície výrobku, ktorý musia mať jednotlivci, ktorí potrebujú.

Číslo produktu: ST74882.4
Kód výrobcu: FA-1
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH