Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Odporové gumy Adidas Power Band Level 2 - black

50,00 €

Odporúčaná maloobchodná cena

43,40 € Ušetríte 13 %
Kód výrobcu: ADTB-10607BK
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Odosielame do 3 dní
Dostupné množstvo:
1 ks.

Adidas Power Band Level 2 - black

43,40 € Adidas Power Band Level 2 - black
    ST74136
Predstavujeme náramok Adidas Power Band Level 2 - čierny Využite silu odporového tréningu pri...viac

Predstavujeme náramok Adidas Power Band Level 2 - čierny

Využite silu odporového tréningu pri tenisových tréningoch s náramkom Adidas Power Band Level 2 v nadčasovej čiernej farbe. Vysoko odolné a pružné fitnes zariadenie je navrhnuté tak, aby pomohlo zlepšiť vašu silovú a kondičnú rutinu a stalo sa neoceniteľným prínosom vo vašom tenisovom tréningovom režime.

Špičková kvalita dizajnu

Zariadenie Adidas Power Band Level 2 je skonštruované s ohľadom na trvalú kvalitu. Vynikajúce vyhotovenie zaručuje dlhodobé používanie bez straty funkčnosti. Bez ohľadu na intenzitu vašich tréningov si tento odporový pás ľahko poradí s naťahovaním a napínaním a poskytuje pôsobivú odolnosť.

Ideálny na rehabilitáciu

Tento odporový pás nie je ideálny len na zlepšenie vášho výkonu na tenisovom kurte, ale slúži aj ako významná pomôcka pri rehabilitácii po zranení. Jemne preveruje vaše svaly a kĺby a poskytuje dostatočný odpor pri statických cvičeniach, aby vám pomohla bezpečne a efektívne získať späť svoju silu.

Používateľsky prívetivý zážitok

Bez ohľadu na úroveň vašich zručností ponúka tento výrobok jednoduché a intuitívne používanie. Jeho užívateľsky prívetivý charakter vám umožní sústrediť sa na tréning s vedomím, že dostávate dodatočný odpor v správnej miere. Skutočne ide o všestranný doplnok do fitnes arzenálu každého tenistu.

Číslo produktu: ST74136
Hlavná farba: čierna
Kód výrobcu: ADTB-10607BK
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH