Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Odporové gumy Power Band Movo Hard - grey

20,90 €
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Odosielame do 3 dní
Dostupné množstvo:
4+ ks.

Power Band Movo Hard - grey

20,90 € Power Band Movo Hard - grey
    ST65797
Objavte silu náramku Power Band Movo Hard v sivej farbe: vaša nová tréningová nevyhnutnosť...viac

Objavte silu náramku Power Band Movo Hard v sivej farbe: vaša nová tréningová nevyhnutnosť

Zlepšite svoj tenisový tréning s Power Band Movo Hard, dokonalým nástrojom navrhnutým na zvýšenie sily, flexibility a stability. Vďaka tomuto inovatívnemu, komplexnému tréningovému vybaveniu môžete na kurte zakaždým predviesť svoju najlepšiu hru.

Optimalizujte svoj športový výkon

Power Band Movo Hard nie je len ďalším fitness doplnkom; je to základný nástroj na dynamické rozcvičenie, rehabilitáciu a aktivačné cvičenia. Všestrannosť tohto bandu vám umožňuje zamerať sa na všetky svalové skupiny, čo je kľúčový aspekt pre tenistov aj športovcov.

Posilnite celé telo a jadro

Pri tenise nestačí byť len fyzicky fit; sila jadra môže predstavovať rozdiel medzi víťazstvom a prehrou. S posilňovacím pásom Power Band Movo Hard môžete do svojej rutiny bez námahy začleniť účinné cvičenie jadra tela. Tento opasok vám umožní posunúť akékoľvek cvičenie na vyššiu úroveň, od cvičenia s telesnou váhou až po HIIT a dokonca aj jogu.

Ideálne riešenie pre každého

Či už ste profesionálny športovec, alebo niekto, kto žije sedavým spôsobom života, Power Band Movo Hard bude vyhovovať vašim potrebám. Je účinný nielen pre tenistov, ale je ideálny aj pre jednotlivcov, ktorí sa chcú venovať zdravším návykom. Začleňte ho do svojej tréningovej rutiny a pocítite rozdiel.

Lepší tenis s Power Band Movo Hard

Neuspokojte sa s "dostatočne dobrým". Zaobstarajte si výstroj, ktorá zodpovedá vášmu odhodlaniu dosiahnuť dokonalosť. Vyskúšajte Power Band Movo Hard - nástroj navrhnutý tak, aby posunul vašu tenisovú hru a celkový športový výkon na vyššiu úroveň.

Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH