Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Odporové gumy Power Band Movo Optimum - green

20,90 €
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Odosielame do 4 dní
Dostupné množstvo:
3 ks.

Power Band Movo Optimum - green

20,90 € Power Band Movo Optimum - green
    ST65796
Maximalizujte svoj tenisový tréning s Power Band Movo Optimum - zelený Ak ste aktívny tenista,...viac

Maximalizujte svoj tenisový tréning s Power Band Movo Optimum - zelený

Ak ste aktívny tenista, ktorý chce zlepšiť svoju hru, MOVO Power Band Optimum je ideálnym doplnkom vášho tréningového režimu. Tento power band uľahčuje posilňovacie, strečingové a stabilizačné cvičenia, vďaka čomu je nevyhnutným doplnkom každého seriózneho športovca.

Rozmanité možnosti tréningu

Od zahrievacích cvičení, rehabilitačných pohybov až po aktivačné cvičenia, tento power band je všestranný. Môžete efektívne posilňovať celé telo a jadro tela, čo je veľmi dôležité pre tenistov, ktorí vyžadujú obratnosť a rýchle zmeny smeru počas zápasov s vysokou intenzitou. Navyše je prospešná aj pre tých, ktorí žijú sedavým spôsobom života, pretože pomáha zlepšiť držanie tela a celkovú pohodu.

Vynikajúca kvalita konštrukcie

MOVO Power Band Optimum je navrhnutý tak, aby vydržal intenzívne používanie, a môže sa pochváliť robustnou a kvalitnou konštrukciou. Jeho odolná elasticita zostáva konštantná aj po nepretržitom používaní a poskytuje stabilné napätie, ktoré potrebujete pri tréningu.

Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH