Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Tréningové kruhy Pro's Pro Flat Speed Ring 50 cm - blue

6,40 €
Kód výrobcu: V241
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Odosielame do 3 dní
Dostupné množstvo:
4 ks.

Pro's Pro Flat Speed Ring 50 cm - blue

6,40 € Pro's Pro Flat Speed Ring 50 cm - blue
    ST70742
Plochý rýchlostný krúžok Pro's Pro 50 cm - modrý Pripravte sa na zvýšenie svojej obratnosti,...viac

Plochý rýchlostný krúžok Pro's Pro 50 cm - modrý

Pripravte sa na zvýšenie svojej obratnosti, rýchlosti a práce nôh počas tenisových zápasov s krúžkom Pro's Pro Flat Speed Ring s priemerom 50 cm. Tento pôsobivý dizajn od jedného z popredných výrobcov vybavenia presne vyhovuje požiadavkám skúsených tenistov na vysokú výkonnosť. Táto tréningová pomôcka, vyrobená v žiarivej modrej farbe, je rovnako estetická ako funkčná.

Jedinečný dizajn a funkčnosť

Plochý rýchlostný krúžok Pro's Pro je brilantne navrhnutý tak, aby mal dvojaký účel. Ak túžite zlepšiť svoju obratnosť alebo rýchlosť na tenisovom kurte, použite túto pomôcku na nastavenie tréningových cvičení. Prípadne ho môžete využiť ako obruč na zábavné a intenzívne cvičenie. Tento krúžok s priemerom 50 cm možno bezproblémovo integrovať s iným tréningovým vybavením a spestriť tak váš režim.

Estetika a odolnosť

Kruh Pro's Flat Speed Ring, ktorý prichádza v atraktívnom modrom odtieni, je na ihrisku ťažko prehliadnuteľný. Okrem toho, že je vizuálne nápadný, zaručuje aj vysokú úroveň odolnosti. Vyrobený tak, aby odolával opotrebovaniu, je tento plochý speed ring Pro's Pro ideálny na pravidelné intenzívne tréningy.

Číslo produktu: ST70742
Hlavná farba: modrá
Kód výrobcu: V241
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH