Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Tréningové kruhy Pro's Pro Flat Speed Ring 60 cm - green

6,90 €
Kód výrobcu: V242
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Odosielame do 3 dní
Dostupné množstvo:
4+ ks.

Pro's Pro Flat Speed Ring 60 cm - green

6,90 € Pro's Pro Flat Speed Ring 60 cm - green
    ST70744
Zažite bezkonkurenčnú flexibilitu a nekonečné možnosti cvičenia The Pro's Pro Flat Speed Ring...viac

Zažite bezkonkurenčnú flexibilitu a nekonečné možnosti cvičenia

The Pro's Pro Flat Speed Ring 60 cm - zelený

Zlepšite svoj fyzický tréningový režim s kruhom Pro's Pro Flat Speed Ring. Toto fitness príslušenstvo prémiovej kvality je dokonalým doplnkom vašich tréningových prostriedkov, ktorý prináša všestrannosť, efektivitu a novinku v prístupe k tradičným tréningovým postupom. Tento elegantný tréningový krúžok s priemerom 60 cm vo výraznej, podmanivej zelenej farbe urýchli váš funkčný tréning, cviky na pohyblivosť a vytrvalostné cvičenia. Či už ste skúsený športovec alebo fitnes nadšenec, plochý rýchlostný kruh Pro's ponúka nespočetné množstvo spôsobov, ako sa krútiť, otáčať, skákať a formovať svoju fitnes cestu.

Kľúčové vlastnosti a výhody

Bezprecedentná všestrannosť

Vďaka plochému dizajnu ponúka tento kruh neuveriteľné možnosti kombinovania s iným tréningovým vybavením. Použite ho ako inovatívnu obruč alebo ho začleňte do základného alebo kruhového tréningu. Možnosti sú nekonečné.

Vysokokvalitný dizajn

Tento kruh je vyrobený tak, aby vydržal, má robustnú a odolnú konštrukciu, ktorá vydrží aj náročné tréningy. Jeho priemer 60 cm sľubuje jednoduchú manipuláciu a nespočetné možnosti cvičenia.

Pútavý estetický vzhľad

Stimulujte svoje cvičebné prostredie osviežujúcou zelenou farbou plochého rýchlostného kruhu Pro. Okrem toho, že je základným fitnes vybavením, slúži aj ako živý doplnok vašej výbavy do posilňovne.

Vytvorte si rozmanité tréningové portfólio

Kruh Pro's Pro Flat Speed Ring je vyladený na optimalizáciu vašej flexibility, obratnosti, rýchlosti a koordinácie. Bez ohľadu na úroveň vašej kondície vám prispôsobivosť tohto kruhu umožňuje vytvárať tréningy, ktoré sú individuálne, rozmanité a zábavné.

Kód výrobcu: V242

Dôverujte dôveryhodnosti spoločnosti Pro's Pro a nechajte zelený plochý rýchlostný kruh revolučne zmeniť vaše fitnes cvičenia. Zvýšte svoju výkonnosť a nanovo definujte svoju obratnosť, a to všetko pri pridaní farebného nádychu do vašej tréningovej rutiny s touto vzrušujúcou a neoceniteľnou fitness pomôckou!

Číslo produktu: ST70744
Hlavná farba: zelená
Kód výrobcu: V242
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH