Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Medicineballs Pro's Pro Medizinball 3 kg

39,90 €
Kód výrobcu: I196C
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Odosielame do 4 dní
Dostupné množstvo:
3 ks.

Pro's Pro Medizinball 3 kg

39,90 € Pro's Pro Medizinball 3 kg
    ST28329
Zlepšite svoju tenisovú hru s loptičkou Pro Medizinball 3 kg Loptička Pro's Pro Medizinball 3...viac

Zlepšite svoju tenisovú hru s loptičkou Pro Medizinball 3 kg

Loptička Pro's Pro Medizinball 3 kg je viac ako len tréningová loptička. Je navrhnutá na intenzívne tréningy a predstavuje základný nástroj na rozvoj sily, vytrvalosti a celkovej kondície. Táto všestranná medicinbalová lopta dokáže simulovať rôzne herné podmienky, vďaka čomu je nepostrádateľným doplnkom tréningového režimu každého tenistu.

Trénujte ako profesionál s medicinbalom

Medicimbal Pro's Medizinball 3 kg, vyrobený z vysokokvalitných materiálov, je navrhnutý tak, aby vydržal intenzívny režim. Jej hmotnosť je pre vaše telo výzvou, ktorá posúva vaše svaly na hranicu možností, zlepšuje vašu silu a zvyšuje váš výkon na tenisovom kurte. Štruktúra lopty umožňuje pevné uchopenie, čím zabezpečuje bezpečné a efektívne tréningy.

Atraktívny dvojfarebný dizajn

Lopta Pro's Medizinball nie je len o funkčnosti - je aj o štýle. Jej pútavý dvojfarebný dizajn vás počas tréningov nepochybne zvýrazní, čím vás bude motivovať k intenzívnejšiemu tréningu a inšpirovať k pravidelnejšiemu cvičeniu.

Maximalizujte svoje tenisové zručnosti

Tenis si vyžaduje rýchlosť, obratnosť a silu, a to je presne to, čo loptička Pro's Pro Medizinball pestuje. Zapája viacero svalových skupín, simuluje dynamiku švihu a zosilňuje váš rozsah pohybu. Či už sa snažíte zvýšiť silu podania, zväčšiť rozsah volejbalu alebo dodať dynamiku svojmu bekhendu, Pro's Pro Medizinball je váš spoľahlivý tréningový partner.

Číslo produktu: ST28329
Kód výrobcu: I196C
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH