Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Medicineballs Pro's Pro Medizinball 5 kg

46,90 €
Kód výrobcu: I196D
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Odosielame do 3 dní
Dostupné množstvo:
2 ks.

Pro's Pro Medizinball 5 kg

46,90 € Pro's Pro Medizinball 5 kg
    ST28330
Zlepšite svoju hru s loptou Pro's Pro Medizinball 5 kg Či už pracujete na sile a kondícii,...viac

Zlepšite svoju hru s loptou Pro's Pro Medizinball 5 kg

Či už pracujete na sile a kondícii, alebo len hľadáte nový prístup k svojej rutine, lopta Pro's Pro Medizinball 5 kg by mohla byť dokonalým doplnkom vášho tréningového arzenálu. Táto medicinbalová loptička, navrhnutá špeciálne s ohľadom na potreby profesionálnych tenistov, je všestranným nástrojom, ktorý môže pomôcť zlepšiť mnohé aspekty vašej fyzickej výkonnosti.

Inovatívny dvojfarebný dizajn

Medizinball 5 kg sľubuje nielen vynikajúcu funkčnosť, ale poteší aj vizuálne. Dvojfarebný dizajn dodáva vašim cvičeniam prvok zábavy. Vďaka kontrastným farbám ju navyše ľahko spoznáte, či už cvičíte doma alebo na ihrisku.

Optimálne tréningové príslušenstvo pre tenistov

Táto medicinbalová loptička sa považuje za skvelú pomôcku, pretože umožňuje širokú škálu cvičení prispôsobených špecifickým tenisovým pohybom. Pracujte na sile jadra, rovnováhe, koordinácii a sile, ktoré sú pre výkon tenistu na kurte rozhodujúce. Pridajte do tréningu ďalšiu výzvu a sledujte, ako raketovo rastie vaša vytrvalosť a sila úderov.

Číslo produktu: ST28330
Kód výrobcu: I196D
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH