Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Tréningový pás Schildkröt Fitness Sling Trainer

92,00 €

Odporúčaná maloobchodná cena

84,40 € Ušetríte 8 %
Kód výrobcu: 960026
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Odosielame do 3 dní
Dostupné množstvo:
2 ks.

Schildkröt Fitness Sling Trainer

84,40 € Schildkröt Fitness Sling Trainer
    ST74917
Schildkröt Fitness Sling Trainer: Revolucia vo vašom tenisovom tréningu Schildkröt Fitness...viac

Schildkröt Fitness Sling Trainer: Revolucia vo vašom tenisovom tréningu

Schildkröt Fitness Sling Trainer je inovatívny fitness doplnok, ktorý pozdvihne váš tenisový tréning. Tento produkt je nabitý funkciami a je hodnotným doplnkom vášho arzenálu.

Bezchybná pevnosť konštrukcie pre odolnosť a bezpečnosť

Sling trainer je vyrobený z robustného, vysokokvalitného popruhu s dĺžkou 180 cm a šírkou 4 cm. Je navrhnutý pre maximálnu bezpečnosť a je vybavený bezstupňovo nastaviteľnými kovovými prackami, vďaka čomu pohodlne unesie maximálne zaťaženie 120 kg. Či už ste začiatočník alebo skúsený profesionál, tento výrobok sa prispôsobí vašim potrebám a úrovni kondície.

Pohodlný, prenosný tréningový nástroj

Schildkröt Fitness Sling Trainer nie je len o tom, aby ste si fenomenálne zacvičili. Je aj o tom, aby bolo cvičenie pohodlné. Dodáva sa s praktickou nylonovou sieťovanou taškou, vďaka ktorej sa ľahko zmestí do batohu, a je tak ideálny na tréning na cestách. Trénujete doma? Nie je to žiadny problém. Trenažér sa dodáva s dverovou kotvou na jednoduchú a rýchlu inštaláciu na pevné dvere, čím sa akýkoľvek priestor zmení na mobilnú tréningovú miestnosť.

Číslo produktu: ST74917
Kód výrobcu: 960026
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH