Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Expandery SKLZ Lateral Resistor Pro

Cena naposledy: 44,40 €
Tento produkt momentálne nie je dostupný, ale mohli by vás zaujímať nasledovné:
Posledná cena: 44,40 €
Kód výrobcu: 1695 V3
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Produkt nedostupný
Tento produkt momentálne nie je dostupný, ale mohli by vás zaujímať nasledovné:
Vybrané pre vás
NOVINKA
Balančný disk Toolz Balance Board Trainer
Balančný disk Toolz Balance Board Trainer

Balančný disk
Toolz Balance Board Trainer

71,00 €
60,90 €
Ušetríte 14%
Tréningové kruhy SKLZ Corewheels
Tréningové kruhy SKLZ Corewheels

Tréningové kruhy
SKLZ Corewheels

 
65,40 €
 
44,40 € SKLZ Lateral Resistor Pro
    ST73431
Predstavujeme bočný odporník SKLZ Pro Zlepšite rozsah a efektivitu svojho tréningu pomocou...viac

Predstavujeme bočný odporník SKLZ Pro

Zlepšite rozsah a efektivitu svojho tréningu pomocou SKLZ Lateral Resistor Pro. Toto zariadenie, vyladené na vytváranie výbušnej sily a rýchlosti, pomáha posilňovať vaše svaly a ponúka potenciál na dosiahnutie vynikajúceho výkonu v akomkoľvek športe.

Dynamické pohodlie a účinnosť

Toto zariadenie, považované za dôležitú výbavu pre tých, ktorí sa snažia zvýšiť svoju bočnú rýchlosť, pohotovosť a reakcie, vyniká funkčnosťou svojho mechanizmu. Vybavené systémom Slide'N'Lock umožňuje efektívnu a bezproblémovú výmenu odporových pásov. Či už ste doma, v posilňovni, alebo dokonca na cestách, úprava tréningového režimu je bez námahy jednoduchá.

Žiarivá všestrannosť

Tento vizuálne príťažlivý výrobok, odetý do pestrofarebných farieb, odráža energiu a dynamiku, ktorú podporuje. Symbolizuje to všestrannosť zariadenia. Nie je to však len o estetike. Pri fitnes nástrojoch je najdôležitejší rozdiel, ktorý môžu priniesť do vášho tréningu. Vďaka trom dodávaným odporovým pásom, ktoré sú súčasťou nákupu, ponúka zariadenie SKLZ Lateral Resistor Pro rôzne úrovne tréningu, ktoré uspokoja začiatočníkov aj skúsených športovcov.

Spoľahlivá kvalita

Značka SKLZ sa pýši podporou zvýšeného športového výkonu prostredníctvom inovatívneho a kvalitného tréningového vybavenia. Značka, ktorú poháňa neúnavná vášeň pomáhať športovcom sústrediť sa na tréning, má vo fitnes odvetví významné renomé. Tento bočný odporník Pro s výrobným číslom 1695 V3 je súčasťou tohto významného radu. Záväzok ku kvalite je v tomto výrobku hlboký, čo vám zaručuje trvalú službu a dôstojnú investíciu do vašej cesty za fitness.

Očakávajte viac s SKLZ Lateral Resistor Pro

V snahe dosiahnuť najlepšiu verziu seba samého je SKLZ Lateral Resistor Pro spoľahlivým spojencom. Očakávajte od svojich tréningov viac, očakávajte viacrozmerné zlepšenie, a čo je najdôležitejšie, očakávajte viditeľné výsledky.

Číslo produktu: ST73431
Hlavná farba: viacfarebná
Kód výrobcu: 1695 V3
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH