Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Odporové gumy SKLZ Pro Band Heavy - Grey

45,40 €
Kód výrobcu: APD-PBHVY-04
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Odosielame do 3 dní
Dostupné množstvo:
1 ks.

SKLZ Pro Band Heavy - Grey

45,40 € SKLZ Pro Band Heavy - Grey
    ST73447
Objavte bezkonkurenčný výkon náramku SKLZ Pro Band Heavy - sivý Náramok SKLZ Pro Band Heavy v...viac

Objavte bezkonkurenčný výkon náramku SKLZ Pro Band Heavy - sivý

Náramok SKLZ Pro Band Heavy v elegantnej sivej farbe je dokonalým fitnes nástrojom pre každého skúseného tenistu. Je špeciálne navrhnutý na zvýšenie sily horných a dolných končatín, vďaka čomu budú vaše švihy, podania a práca nohou silnejšie a presnejšie ako kedykoľvek predtým.

Výnimočná odolnosť a konzistencia

Chápeme, že intenzívne tréningy si vyžadujú robustné a spoľahlivé vybavenie. SKLZ Pro Band Heavy to do bodky spĺňa. Tento profesionálny pás je vyrobený z výnimočne odolnej gumy a ponúka neochvejný výkon po každom tréningu. Či už vykonávate vytrvalostné cvičenia s vysokým počtom opakovaní, alebo tréning odporu, buďte si istí, že tento band sa o vás postará.

Silový tréning prispôsobený tenisu

Tenis si vyžaduje silu, flexibilitu a vytrvalosť, od nájazdov nohou až po údery nad hlavou. Pás SKLZ Pro Band Heavy je ideálny na cvičenia, ktoré zvyšujú tieto zručnosti. Je pohodlný, prenosný a vždy pripravený na akciu, je to váš nástroj na cielené tréningy a okamžité zisky.

Číslo produktu: ST73447
Hlavná farba: sivá
Kód výrobcu: APD-PBHVY-04
Balenie (počet kusov): 1
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH