Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Odporové gumy SKLZ Pro Band Medium - Red

Cena naposledy: 34,90 €
Tento produkt momentálne nie je dostupný, ale mohli by vás zaujímať nasledovné:
Posledná cena: 34,90 €
Kód výrobcu: APD-PBDMED-04
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Produkt nedostupný
Tento produkt momentálne nie je dostupný, ale mohli by vás zaujímať nasledovné:
Vybrané pre vás
34,90 € SKLZ Pro Band Medium - Red
    ST73446
Zlepšite svoj tréning s opaskom SKLZ Pro Band Medium - červený Začnite dosahovať svoj...viac

Zlepšite svoj tréning s opaskom SKLZ Pro Band Medium - červený

Začnite dosahovať svoj maximálny výkon s náramkom SKLZ Pro Band Medium. Ako vysoko odolné tréningové zariadenie je navrhnuté tak, aby vám pomohlo zdokonaliť silu hornej aj dolnej časti tela a poskytlo stabilitu a odolnosť, ktorú potrebujete na dlhodobé používanie.

Jedinečne spracované pre odolnosť a konzistenciu

SKLZ Pro Band Medium ponúka bezkonkurenčnú úroveň odporu, vďaka čomu je ideálnym nástrojom pre tenisových športovcov, ktorí trénujú s cieľom zvýšiť svoju silu, flexibilitu a vytrvalosť. Vďaka mimoriadne odolnej gumovej konštrukcii je tento band unikátne navrhnutý tak, aby si udržal konzistentný výkon počas dlhodobého používania. Jeho robustný charakter je ideálny pre tých, ktorí chcú posunúť svoju každodennú tréningovú rutinu o úroveň vyššie.

Objavte značku SKLZ

Keď investujete do tenisového tréningového vybavenia, chcete značku, ktorej môžete dôverovať. Spoločnosť SKLZ je známa tým, že vytvára špičkové tréningové nástroje špeciálne navrhnuté pre serióznych športovcov, ako ste vy. Začnite s Pro Band Medium a zistite, prečo je SKLZ voľbou tenisových profesionálov na celom svete. Zmeňte svoju tréningovú rutinu s páskou SKLZ Pro Band Medium - Red ešte dnes. Je to viac než len doplnok; je to váš partner na ceste k dosiahnutiu vašich tenisových cieľov.

Číslo produktu: ST73446
Hlavná farba: červená
Kód výrobcu: APD-PBDMED-04
Balenie (počet kusov): 1
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH