Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Odporové gumy SKLZ Pro Knit Mini Band Heavy

23,40 €
Kód výrobcu: 0359
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Odosielame do 3 dní
Dostupné množstvo:
1 ks.

SKLZ Pro Knit Mini Band Heavy

23,40 € SKLZ Pro Knit Mini Band Heavy
    ST73421
SKLZ Pro Knit Mini Band Heavy: Váš tréningový partner Trénujte múdrejšie a tvrdšie s opaskom...viac

SKLZ Pro Knit Mini Band Heavy: Váš tréningový partner

Trénujte múdrejšie a tvrdšie s opaskom SKLZ Pro Knit Mini Band Heavy. Tento pokročilý tréningový nástroj je navrhnutý tak, aby posilnil svaly hornej a dolnej časti tela a zlepšil váš tenisový výkon. Vďaka jedinečnej kombinácii odolnosti a pružnosti tento mini band nielen zvyšuje vašu silu, ale zlepšuje aj vašu pohyblivosť, čím sa stáva nepostrádateľnou súčasťou vášho tenisového režimu.

Posilňovanie a mobilizácia

SKLZ Pro Knit Mini Band Heavy je výzvou na optimálnejšiu aktiváciu svalov, čo vám zaručí, že z každého tréningu vyťažíte maximum. Podporuje váš silový tréning, pričom sa zameriava na horné aj dolné časti tela. Pohyby alebo cvičenia využívajúce túto bandáž podnecujú svalovú stabilitu potrebnú na silné tenisové údery a rýchle, pohotové výpady na kurte.

Vynikajúca kvalita

Táto minibanda je vyrobená z elastického materiálu, ktorý vydrží aj pri tých najnáročnejších tréningoch. Napriek tomu, že je materiál ťažký, nedráždi pokožku. Môžete sa teda sústrediť výlučne na svoj fyzický pokrok bez nepríjemných pocitov.

Číslo produktu: ST73421
Hlavná farba: čierna
Kód výrobcu: 0359
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH