Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Odporový padák SKLZ Speed Chute

44,40 €
Kód výrobcu: SAQ-SC01-002
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Odosielame do 4 dní
Dostupné množstvo:
3 ks.

SKLZ Speed Chute

44,40 € SKLZ Speed Chute
    ST73480
Vyskúšajte rýchloposuv SKLZ Padák SKLZ Speed Chute je bezchybný odporový padák, ktorý...viac

Vyskúšajte rýchloposuv SKLZ

Padák SKLZ Speed Chute je bezchybný odporový padák, ktorý poskytuje možnosť simulovať záťaž počas tréningu. Tento výrobok je navrhnutý na zvýšenie výbušnej sily vašich nôh a posunie vašu tréningovú rutinu na úplne novú úroveň.

Výnimočný zážitok z odporu

Širšia príťažlivosť padáka SKLZ Speed Chute spočíva v jedinečnej schopnosti simulácie. Úroveň odporu, ktorú tento padák ponúka, sa zvyšuje s rýchlosťou behu, to znamená, že čím tvrdšie pracujete, tým náročnejší je odpor, čo ponúka nepretržitý pokrok vo vašom tréningu.

Hladká prevádzka a pohodlie

Padák SKLZ Speed Chute, vybavený karabínou s jednoduchým mechanizmom, vám umožňuje ľahko sa zapojiť do tréningu "výstrelom z dela". Táto konkrétna funkcia poskytuje voľnosť pri vykonávaní intenzívnych tréningov bez akéhokoľvek prerušenia.

Skonštruovaný pre odolný výkon

Padák SKLZ Speed Chute je skonštruovaný zo špeciálnych sieťových panelov, ktoré obmedzujú krútenie a otáčanie padáka. Táto premyslená konštrukcia zaručuje, že padák zostane neporušený, a zvyšuje odolnosť aj pri najnáročnejších tréningoch.

Zoznámte sa so značkou - SKLZ

Spoločnosť SKLZ, popredná značka vo svete športového vybavenia, sa snaží poskytovať športovcom špičkové výrobky. Ak sa chcete dozvedieť viac o značke, jej étosu a celom sortimente výrobkov, navštívte jej oficiálnu stránku.

Kód výrobcu: SKLZ: SAQ-SC01-002

Objavte najnovší prírastok do svojho fitnes vybavenia, padák SKLZ Speed Chute, v ktorom sa stretávajú vysokokvalitné materiály s inovatívnym dizajnom, ktorý vám zabezpečí dosiahnutie vášho maximálneho potenciálu.

Číslo produktu: ST73480
Kód výrobcu: SAQ-SC01-002
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH