Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Šilt Calvin Klein Must TPU Logo Visor - bright white

54,00 €

Odporúčaná maloobchodná cena

34,90 € Ušetríte 35 %
Kód výrobcu: K60K610670-YAF
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Odosielame do 4 dní
varianty:
Šilt Calvin Klein Must TPU Logo Visor - black
Calvin Klein Must TPU Logo Visor - black
viac
Dostupné množstvo:
3 ks.

Calvin Klein Must TPU Logo Visor - bright white

34,90 € Calvin Klein Must TPU Logo Visor - bright white
    ST88437
Kšiltovka s logom Calvin Klein Must TPU - žiarivo biela Zažite dokonalú kombináciu štýlu,...viac

Kšiltovka s logom Calvin Klein Must TPU - žiarivo biela

Zažite dokonalú kombináciu štýlu, pohodlia a funkčnosti s šiltovkou Calvin Klein Must TPU Logo Visor v žiarivo bielej farbe.

Detailný dizajn a remeselné spracovanie

Tento luxusný kšilt predstavený značkou Calvin Klein nesie podpis výnimočného remeselného spracovania, pre ktoré je značka celosvetovo uznávaná. Odvážne a výrazné logo TPU, zasadené do žiarivo bieleho odtieňa šiltovky, je synonymom módneho ducha značky Calvin Klein.

Bezkonkurenčné pohodlie

Tento kšilt vyrobený z vysokokvalitného polyesteru je príkladom odolnosti a pohodlia. Vnútorná časť je vybavená podšívkou z mäkkého perforovaného materiálu, ktorý zabezpečuje dobré vetranie a účinný odvod vlhkosti. Či už hráte svoj obľúbený šport, trávite deň na pláži alebo si jednoducho užívate slnečný deň vonku, tento šilt ponúka nerušené pohodlie pri dlhodobom nosení.

Dokonalé prispôsobenie a jednoduchosť

Tento kšilt je prispôsobený rôznorodým potrebám používateľov a je vybavený zadným nastaviteľným zapínaním, ktoré umožňuje jednoduchú úpravu veľkosti pre optimálne prispôsobenie. Zapínanie na patentku tiež zabezpečuje, že kukla zostane bezpečne na hlave aj počas náročných aktivít.

Odolný a ľahko udržiavateľný

Kvalitná tkanina a odolná konštrukcia šiltovky Calvin Klein Must TPU Logo Visor z nej robí doplnok, ktorý sa ľahko udržiava. Tento kšilt je rovnako odolný ako štýlový, odolá pravidelnému noseniu a praniu, čo zaručuje, že zostane dlho významnou súčasťou vašej zbierky doplnkov. S týmto kšiltom Calvin Klein stelesňuje dokonalú zmes modernosti, minimalizmu a praktickosti. Vykročte von štýlovo a chráňte sa pred
Číslo produktu: ST88437
Kód výrobcu: K60K610670-YAF
Hlavná farba: biela
Farba loga: strieborná
Materiál: 100% poliester
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH