Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Balančný disk Yakimasport Balance Disc - orange

Balančný disk Yakimasport Balance Disc - orange
13,90 €
Kód výrobcu: 100071
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Odosielame do 3 dní
Dostupné množstvo:
4 ks.

Yakimasport Balance Disc - orange

13,90 € Yakimasport Balance Disc - orange
    ST74312
Zlepšite svoju fitness hru s balančným diskom Yakimasport - Orange Zlepšite svoju rovnováhu a...viac

Zlepšite svoju fitness hru s balančným diskom Yakimasport - Orange

Zlepšite svoju rovnováhu a silu jadra

Chcete zvýšiť úroveň svojej kondície? Nehľadajte nič iné ako balančný disk Yakimasport. Tento balančný disk s pohodlným priemerom 33 cm je ideálnym doplnkom vášho tenisového tréningu. Jeho hlavnou funkciou je stimulovať prirodzenú energiu vášho tela pôsobením akupresúry na špecifické receptory v tele, čím zvyšuje vašu obratnosť a vytrvalosť pri najťažších tenisových zápasoch.

Zažite pohodlie a podporu

Balančný disk Yakimasport je skonštruovaný tak, aby udržal maximálnu hmotnosť používateľa 150 kg, je robustný a spoľahlivý pre všetky vaše tréningové potreby. Jeho charakteristický dizajn pozostáva z masážnych hrbolčekov roztrúsených po povrchu disku, čím poskytuje terapeutický účinok, zatiaľ čo vy zlepšujete svoju rovnováhu a stabilitu jadra. Táto konštrukcia tiež pridáva ďalšiu vrstvu protišmykovej bezpečnosti, čím zabezpečuje, že môžete cvičiť s istotou.

Pútavý estetický vzhľad

Tento balančný disk v žiarivej oranžovej farbe je nielen funkčný, ale aj štýlový a je predurčený na to, aby sa vo vašej telocvični alebo fitnes štúdiu objavil. Vďaka kľúčovej pozornosti spoločnosti Yakimasport venovanej detailom tento výrobok skvele žiari, vďaka čomu budú vaše tréningy povzbudzujúcejšie a zábavnejšie!

Číslo produktu: ST74312
Hlavná farba: oranžová
Kód výrobcu: 100071
Balenie (počet kusov): 1
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH