Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Kužele Pro's Pro Agility Dome - neon orange/black

6,90 €
Kód výrobcu: V230
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Odosielame do 4 dní
Dostupné množstvo:
4+ ks.

Pro's Pro Agility Dome - neon orange/black

6,90 € Pro's Pro Agility Dome - neon orange/black
    ST79468
Pro's Pro Agility Dome - neónovo oranžová/čierna Predstavujeme Pro's Pro Agility Dome - váš...viac

Pro's Pro Agility Dome - neónovo oranžová/čierna

Predstavujeme Pro's Pro Agility Dome - váš ďalší nepostrádateľný tréningový doplnok na zlepšenie agility, rozvoj sily a fyzickej kondície. Prispôsobený vizuálne výraznej neónovej oranžovej a čiernej farebnej schéme slúži nielen ako robustná súčasť vašej tréningovej rutiny, ale zároveň dodáva vášmu tréningovému priestoru živý nádych. Vďaka svojej hlavnej farbe, ktorou je čierna, a kódu výrobku V230 obsahuje každé balenie jeden dóm Pro's Pro Agility Dome, čo zaručuje, že pri každom nákupe dostanete spoľahlivý výrobok prémiovej kvality.

Rozmanité využitie a multifunkčný dizajn

Dóm Pro's Pro Agility Dome ponúka nekonečné možnosti v kombinácii s iným tréningovým vybavením. Buďte kreatívni pri zostavovaní tréningovej rutiny tým, že ju spojíte s tréningovými tyčami, plochými obručami a hula-hopmi. S týmto výnimočným agility náradím môžete navrhnúť nespočetné množstvo cvičebných modelov vyhovujúcich rôznym úrovniam zručností a intenzite tréningu. Od rozcvičky až po ochladenie, Pro's Pro Agility Dome určite vnesie do vášho pravidelného tréningového režimu variabilitu a zábavu.

Zvýšená stabilita pre intenzívne tréningy

Pro's Pro Agility Dome posúva stabilitu na vyššiu úroveň. Ponúka možnosť zaťaženia vodou alebo pieskom na posilnenie rovnováhy - kľúčový aspekt pri vykonávaní vysoko intenzívnych alebo rýchlostných cvičení. Táto konštrukčná vlastnosť zaručuje, že bez ohľadu na to, aký náročný je váš tréning, kupola zostane pevne ukotvená na svojom mieste a poskytne vám bezstarostný a efektívny tréning.

Spoľahlivý tréningový partner s profi

Spoločnosť Pro's Pro je známa svojimi bezkonkurenčnými odbornými znalosťami pri vytváraní robustných, používateľsky prívetivých a profesionálnych tréningových zariadení. So zariadením Pro's Pro Agility Dome prinášajú tento záväzok k dokonalosti a praktickosti do vášho tréningového priestoru. Či už trénujete profesionálny športový tím, vediete fitnes triedu alebo sa venujete osobnému tréningu, táto agility kupola nie je len ďalším bežným tréningovým nástrojom - je to ACE v rukáve. S kopulou agility Pro's Pro dosiahnete nové ciele v oblasti fitnes, zvýšite svoju agilitu a zintenzívnite svoju tréningovú hru!

Trénujte ako profesionál, so zariadením Pro's Pro

Číslo produktu: ST79468
Hlavná farba: čierna
Kód výrobcu: V230
Balenie (počet kusov): 1
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH