Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Kužele Wilson Safe Cones - 12P

Akcia
47,00 €

Odporúčaná maloobchodná cena

37,40 € Ušetríte 20 %
Posledná najnižšia cena:
36,51 € (+2%)

Najnižšia cena tohto produktu za posledných 30 dní pred aktuálnym znížením.

Kód výrobcu: WR8408701001
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Odosielame do 4 dní
Dostupné množstvo:
4+ ks.

Wilson Safe Cones - 12P

37,40 € Wilson Safe Cones - 12P
    ST79046
Wilson Safe Cones - 12P: Základné tréningové pomôcky pre každého športovca Vylepšite svoju...viac

Wilson Safe Cones - 12P: Základné tréningové pomôcky pre každého športovca

Vylepšite svoju tréningovú rutinu s bezpečnými kužeľmi Wilson - 12P. Táto sada športových kužeľov je neoceniteľným nástrojom pre jednotlivcov, ktorí sa snažia zvýšiť svoju obratnosť, rýchlosť a presnosť na ihrisku alebo kurte. Tieto kužele sú všestranné, odolné a ľahko viditeľné a hodia sa na rôzne športy a tréningy na každej úrovni zručností.

Ideálne na rôzne tréningy

Bezpečné kužele Wilson, ktoré sú navrhnuté s ohľadom na prispôsobivosť, možno využiť pri mnohých športoch vrátane futbalu, basketbalu, futbalu, atletiky, tenisu a mnohých ďalších. Sú vynikajúce na cvičenia agility, tímové cvičenia alebo jednoducho na vyznačenie hraníc počas tréningu či hry. Tieto kužele poskytujú účinný spôsob, ako zvýšiť rýchlosť, presnosť a celkový športový výkon.

Robustné a odolné

Bezpečné kužele Wilson sú vyrobené z robustného materiálu, ktorý zaručuje ich odolnosť voči pošliapaniu, nepriaznivému počasiu a bežnému opotrebovaniu. Ich kvalitne spracovaná forma vydrží dlhodobé používanie a zároveň si zachováva stabilitu počas vašich tréningov. Či už prší alebo svieti, v interiéri alebo vonku, tieto tréningové kužele vydržia a prinesú výsledky.

"Viacfarebný" dizajn

Tieto kužele sa dodávajú vo viacerých farbách, vďaka ktorým nielenže vyniknú na akomkoľvek povrchu, ale zároveň umožňujú trénerovi alebo hráčovi nastaviť rôznorodé cvičenia. V kombinácii s ich výškou 25 cm sú bezpečné kužele Wilson počas intenzívnych tréningov ľahko viditeľné a možno sa po nich ľahko orientovať.

Pohodlné a prenosné

Bezpečné kužele Wilson - 12P sú ľahké a kompaktné, vďaka čomu sa dajú ľahko prenášať a rozmiestniť vždy, keď je to potrebné. Majte ich v športovej taške, v aute alebo v skrinke, aby ste mali vždy po ruke potrebné vybavenie na improvizované tréningy.

Ďalšie informácie o výrobku

Hlavná farba: Viacfarebná Kód výrobcu: Multinálepka: WR8408701001, WR8408701 Investujte do bezpečných kužeľov Wilson - 12P a dodajte svojmu tréningu novú úroveň intenzity a rozmanitosti. S týmito spoľahlivými tréningovými kužeľmi profesionálnej kvality vyťažíte z každého tréningu maximum.

Číslo produktu: ST79046
Kód výrobcu: WR8408701001 WR8408701
Hlavná farba: viacfarebná
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH