Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Kužele Yakimasport Flat Marker Cone 40P

28,00 €

Odporúčaná maloobchodná cena

22,40 € Ušetríte 20 %
Kód výrobcu: 100328
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Odosielame do 3 dní
Dostupné množstvo:
2 ks.

Yakimasport Flat Marker Cone 40P

22,40 € Yakimasport Flat Marker Cone 40P
    ST74294
Yakimasport Plochý značkovací kužeľ 40P Tréningové kužele Pripravte sa na svoj ďalší športový...viac

Yakimasport Plochý značkovací kužeľ 40P Tréningové kužele

Pripravte sa na svoj ďalší športový tréning s touto kvalitnou sadou Yakimasport Flat Marker Cone 40P. Bez ohľadu na to, či ste profesionálny tréner alebo vášnivý športový nadšenec, táto univerzálna fitnes pomôcka posunie efektivitu vášho tréningu do úplne novej dimenzie.

Zlepšite svoj tréning agility

Tieto tréningové kužele sú vynikajúce na nastavenie značkovačov v teréne alebo na oživenie vašich cvičení agility, ako je napríklad slalomový beh. S touto súpravou nebolo nikdy jednoduchšie pracovať na svojej obratnosti a rýchlosti. Zavedením týchto nástrojov môžete dôsledne improvizovať svoje tréningy, a tým obohatiť svoj bežný fitnes režim o rozmanitosť a zábavu.

Inovatívny dizajn

Každý kužeľ je navyše vybavený jedinečne navrhnutým výrezom v hornej časti, ktorý vám umožní bez námahy upevniť palice na vrchole kužeľov a vytvárať dynamické prekážky. Vďaka tejto inovatívnej funkcii budú vaše tréningy ešte interaktívnejšie, pretože pri cvičení môžete byť nápadití.

Efektívne a pohodlné

Táto komplexná súprava obsahuje celkovo 40 kužeľov rozložených v piatich žiarivých farbách, ktoré zahŕňajú osem kusov z každého odtieňa. Tieto rôznofarebné kužele nielenže zvyšujú vizuálnu príťažlivosť, ale umožňujú aj jednoduché rozlíšenie rôznorodých tréningových zón alebo cvičení. Pre väčšie pohodlie je súčasťou balenia aj zberač kužeľov, ktorý umožňuje ich jednoduché zdvihnutie zo zeme.

Rozmery a informácie o výrobcovi

Tieto kužele majú priemer približne 21,5 cm, vďaka čomu sú dobre viditeľné už z diaľky. Tento výrobok, ktorý vyrába kvalitný výrobca športového vybavenia Yakimasport, nesie kód výrobcu 100328. Vďaka štandardnej veľkosti v kombinácii s viacfarebným dizajnom je toto balenie ideálne pre osobných trénerov a športové kluby. Na záver možno konštatovať, že plochý značkovací kužeľ Yakimasport stojí ako nevyhnutný doplnok do vašej zbierky tréningových pomôcok, ktorý do vašich tréningových postupov prinesie všestrannosť, jednoduchosť a zábavu.

Číslo produktu: ST74294
Kód výrobcu: 100328
Hlavná farba: viacfarebná
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH