Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Reakčná loptička Pro's Pro Reaction Ball Hard 10 cm - yellow

6,90 €
Kód výrobcu: V178a
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Odosielame do 4 dní
Dostupné množstvo:
2 ks.

Pro's Pro Reaction Ball Hard 10 cm - yellow

6,90 € Pro's Pro Reaction Ball Hard 10 cm - yellow
    ST65990
Zlepšite svoje reflexy a koordináciu s loptou Pro's Pro Reaction Ball Hard 10 cm - žltá...viac

Zlepšite svoje reflexy a koordináciu s loptou Pro's Pro Reaction Ball Hard 10 cm - žltá

Predstavujeme loptu Pro's Pro Reaction Ball Hard 10 cm v úžasnej žltej farbe - skutočne výnimočný nástroj na zlepšenie tréningov a posunutie športového výkonu na vrchol. Táto pomôcka je určená pre všetkých, ktorí sa snažia zlepšiť svoju koordináciu a reflexy, a prináša nielen funkčnosť, ale aj štýl.

Výnimočný dizajn a kvalita

Táto tvrdá lopta, špeciálne vyrobená zo 100 % prírodného kaučuku, sa po odraze od zeme rýchlo zrýchľuje a poskytuje vám rýchly, pútavý a náročný tréning. Jej žiarivo žltá farba zaručuje, že ju ľahko spoznáte, nech už je vaše tréningové prostredie akékoľvek. Vďaka veľkosti 10 cm je prenosná a všestranná.

Uvoľnite svoj plný potenciál

Táto dynamická lopta Pro's Pro Reaction Ball vám umožní posunúť vaše tréningy k novým limitom. Strávte nespočetné hodiny zdokonaľovaním rovnováhy, rýchlosti, obratnosti a reflexov. Či už ste profesionálny športovec alebo rekreačný návštevník posilňovne, táto lopta je výnimočným tréningovým spoločníkom.

Špecifikácie produktu

- Model: Veľkosť: 10 cm - Materiál: Materiál: prírodný kaučuk - Farba: žltá - Kód výrobcu: Žltá lopta Pro's Pro Reaction Ball Hard 10 cm bola starostlivo navrhnutá tak, aby pomáhala podporovať rýchlosť, obratnosť, koordináciu rúk a očí a celkový pokrok vo fyzickej zdatnosti. S týmto jemným zariadením v ruke ste len krok od toho, aby ste naplno využili svoj potenciál. Trénujte tvrdšie, mierte vyššie a využite každú sekundu tréningu. Doplňte svoj fitness arzenál o loptu Pro's Pro Reaction Ball Hard 10 cm - Yellow ešte dnes.

Číslo produktu: ST65990
Kód výrobcu: V178a
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH