Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Ponožky Mizuno Active Training Mid 2P - black/light green

17,00 €

Odporúčaná maloobchodná cena

13,90 € Ušetríte 18 %
Kód výrobcu: J2GX1055Z-98
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Odosielame do 3 dní
varianty:
Ponožky Mizuno Active Training Mid 2P - black/grey
Mizuno Active Training Mid 2P - black/grey
viac
13,90 € Mizuno Active Training Mid 2P - black/light green
    ST91560.1
Zvýraznenie produktu: Mizuno Active Training Mid 2P - Black/Light Green Ponorte sa do...viac

Zvýraznenie produktu: Mizuno Active Training Mid 2P - Black/Light Green

Ponorte sa do komplexných tréningov s najnovšími ponožkami Mizuno Active Training Mid 2P, ktoré sú vybavené dynamickým duom čiernej a svetlozelenej farby. Tieto ponožky v sebe zahŕňajú dokonalé spojenie štýlu, pohodlia a výkonu.

Vynikajúce pohodlie a strih

Tieto ponožky Mizuno sú umne vytvorené z mäkkého, príjemného materiálu navrhnutého tak, aby vám priniesli maximálne pohodlie. Anatomický dizajn predpokladá dokonalé prispôsobenie sa pravej aj ľavej nohe, čo prináša bezkonkurenčnú podporu pri náročných aktivitách. Vystuženie v oblasti päty a prstov ešte viac zvyšuje pohodlie a tlmenie nárazov. Tento premyslený detail bojuje proti potenciálnej záťaži a nárazom pri vysokom zaťažení, čo vám umožní podávať maximálne výkony bez toho, aby ste ohrozili zdravie a bezpečnosť chodidiel.

Navrhnuté na zlepšenie trakcie a výkonu

Povrch spodnej časti je vybavený špeciálnymi silikónovými potlačami, ktoré znižujú šmykľavosť, čím vám dodajú istotu, že sa môžete pustiť do akéhokoľvek terénu a poveternostných podmienok. Či už ste v telocvični, alebo zdolávate drsné chodníky, tieto ponožky vám poskytnú stálu trakciu, aby ste sa na nohách cítili bezpečne.

Technológia s prímesou pre vynikajúcu správu vlhkosti

Ponožky Mizuno Active Training Mid 2P sú vyrobené z materiálu, ktorý účinne odvádza pot a vlhkosť, čím zabezpečuje, že vaše nohy zostanú suché a svieže. Sú vybavené najmodernejšou technológiou Mizuno DryLite, ktorá uľahčuje vynikajúcu správu vlhkosti a odparovanie, ktoré trvá počas celého tréningu. Ponožky Mizuno Active Training Mid 2P - black/light green v podstate spájajú vynikajúce dizajnové detaily a pokročilé technológie. Sú dokonalým doplnkom
Číslo produktu: ST91560.1
Farba loga: multicolor
Dĺžka ponožiek: krátke ponožky
Kód výrobcu: J2GX1055Z-98
Hlavná farba: viacfarebná
Pár: 2 páry
Materiál: 72% nylon, 19% guma, 9% poliuretan
Technológie
DRYLITE
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH