Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Krúžok na kľúče Roland Garros Logo

11,00 €

Odporúčaná maloobchodná cena

6,90 € Ušetríte 37 %
Kód výrobcu: 206RGS601ITS
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Odosielame do 3 dní
Dostupné množstvo:
4+ ks.

Roland Garros Logo

6,90 € Roland Garros Logo
    ST84361
Kľúčenka s logom Roland Garros Zaveste spoľahlivé a umeleckými dielami inšpirované vzory...viac

Kľúčenka s logom Roland Garros

Zaveste spoľahlivé a umeleckými dielami inšpirované vzory Roland Garros do svojho každodenného programu s našou exkluzívnou kľúčenkou s logom Roland Garros. Táto kľúčenka, ktorá je rovnako symbolom čara turnaja ako praktickým doplnkom, dodá vašim veciam športový a zároveň sofistikovaný nádych.

Prémiová kvalita a dizajn

Táto kľúčenka je vyrobená z gumy, ktorá zvyšuje jej životnosť a odolnosť, a je navrhnutá tak, aby odolala skúške času. Dôkladná pozornosť venovaná detailom a špičková kvalita hovoria o našom odhodlaní dodávať pozoruhodné merchandisingové produkty. Žiarivo farebné vyrazené logo Roland Garros ho odlišuje v dave, vďaka čomu je táto kľúčenka nielen vysoko funkčná, ale aj okamžite upúta pozornosť.

Ideálny pre milovníkov tenisu

Kľúčenka s logom Roland Garros je ideálnym doplnkom pre vášnivých fanúšikov a priaznivcov uznávaného turnaja French Open. Jej výrazný a rozpoznateľný dizajn je dokonalým spôsobom, ako vyjadriť svoju vášeň pre lásku k tejto hre. Bez námahy zjednocuje osobný štýl s láskou k jednému z najprestížnejších tenisových podujatí na svete.

Šport. Móda. Životný štýl

Prečo sa uspokojiť s niečím menším, keď môžete vlastniť doplnok, ktorý nádherne spája šport, módu a životný štýl? Uchovajte si svojho tenisového ducha s touto elegantnou, odolnou a špičkovou kľúčenkou s logom Roland Garros a prineste si kúsok French Open priamo do vrecka!

Číslo produktu: ST84361
Balenie (počet kusov): 1
Hlavná farba: viacfarebná
Turnaj: Roland Garros
Kód výrobcu: 206RGS601ITS
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH