Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Kužele Pro's Pro Training Hurdle 9 - green

11,40 €
Kód výrobcu: V069
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Odosielame do 3 dní
Dostupné množstvo:
4+ ks.

Pro's Pro Training Hurdle 9 - green

11,40 € Pro's Pro Training Hurdle 9 - green
    ST64812
Uvoľnite svoj potenciál s Pro's Pro Training Hurdle 9 - Green Tréningová prekážka Pro's Pro...viac

Uvoľnite svoj potenciál s Pro's Pro Training Hurdle 9 - Green

Tréningová prekážka Pro's Pro Training Hurdle 9 je spoločníkom každého športovca, dokonalým nástrojom na zlepšenie obratnosti, rýchlosti a koordinácie. Táto prekážka, starostlivo navrhnutá tak, aby spĺňala náročné tréningové potreby, prináša ideálnu rovnováhu medzi odolnosťou a flexibilitou, ktorá definuje skutočnú športovú výkonnosť.

Kvalitná konštrukcia

V tejto tréningovej prekážke Pro's Pro sa kvalita snúbi s estetikou. Táto mini prekážka, vyrobená zo špičkového syntetického materiálu, vykazuje bezkonkurenčnú robustnosť. Hrúbka 25 mm hovorí o jej pevnej konštrukcii, ktorá odolá všetkým poveternostným podmienkam a vydrží aj po náročných tréningoch.

Elegantný dizajn

Tréningová prekážka Pro's Training Hurdle sa dodáva v úžasnom zelenom odtieni, ktorý dodá vášmu tréningovému vybaveniu štipku živosti. Jeho pútavá farba nielenže pozdvihne vašu športovú estetiku, ale zároveň dodá viditeľný kontrast na akomkoľvek pozadí, čím zabezpečí bezpečný a efektívny tréning.

Vlastnosti

Táto tréningová prekážka sa môže pochváliť ergonómiou jednoduchého zostavovania a rozoberania, vďaka čomu je najlepšou voľbou na tréning na cestách. S rozmermi približne 27 cm na výšku a 60 cm na šírku sa vám táto prekážka bude hodiť na tréning v hale aj vonku. Netreba zabúdať ani na pohodlnosť jej kompaktných rozmerov, ktoré umožňujú jej pohodlné skladovanie bez toho, aby zaberala veľa miesta.

Informácie o produkte:

- Kód výrobcu: V069 - Materiál: Priemer: 25 mm - Šírka: 60 cm - Výška: Približne 27 cm.

S tréningovou prekážkou Pro's Pro môžete mieriť vyššie

Pozdvihnite svoju hru s Pro's Pro Training Hurdle 9 a buďte svedkami toho, ako ovládate obratnosť a silu ako nikdy predtým. Prebojujte sa na cestu k atletickej dokonalosti s týmto základným tréningovým vybavením.

Číslo produktu: ST64812
Kód výrobcu: V069
Hlavná farba: zelená
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH