Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Ponožky Adidas Performance Designed For Sport Ankle Socks 1P - white/black

16,00 €

Odporúčaná maloobchodná cena

12,90 € Ušetríte 19 %
Kód výrobcu: HT3435
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Odosielame do 3 dní
varianty:
Ponožky Adidas Performance Designed For Sport Ankle Socks 1P - black/white
Adidas Performance Designed For Sport Ankle Socks 1P - black/white
viac
12,90 € Adidas Performance Designed For Sport Ankle Socks 1P - white/black
    ST91566.2
Ponožky Adidas Performance Designed For Sport 1P - biele/čierne Prekročte svoje limity a...viac

Ponožky Adidas Performance Designed For Sport 1P - biele/čierne

Prekročte svoje limity a dodajte svojmu výkonu dodatočný impulz s našimi ponožkami Adidas Performance Designed For Sport Ankle Socks 1P v klasickej bielo-čiernej farebnej kombinácii. Nie sú to len obyčajné každodenné ponožky; tieto ponožky, špeciálne navrhnuté pre športovcov, zosobňujú dokonalú kombináciu pohodlia, odolnosti a inovatívnych športových vlastností.

Maximálne pohodlie a ľahká štruktúra

Vďaka konštrukcii, ktorá odborne obkresľuje tvar vášho chodidla, poskytujú tieto ponožky bezkonkurenčnú ľahkosť. Použitie príjemnej a na dotyk mäkkej tkaniny zaručuje nerušené sústredenie na hru a eliminuje všetky momenty nepohodlia alebo podráždenia.

Vylepšené zosilnenie a bezšvová konštrukcia

Tieto ponožky sú zosilnené v oblasti klenby a päty, čím ponúkajú pevnú priľnavosť a dodatočnú podporu počas vašich vysoko intenzívnych aktivít. Naša charakteristická bezšvová konštrukcia prstov navyše výrazne zvyšuje index pohodlia tým, že eliminuje akýkoľvek rozsah trenia alebo tlakových bodov.

Vynikajúca priedušnosť a anatomický strih

Ponožky Adidas Performance Designed For Sport Ankle Socks 1P obsahujú zóny zo sieťoviny, ktoré umožňujú maximálnu priedušnosť a udržiavajú vaše nohy svieže a suché počas celého cvičenia. Ponožky sú navyše anatomicky navrhnuté tak, aby sa dokonale zakrivili na ľavú a pravú nohu, čím poskytujú lepšie prispôsobenie ako nikdy predtým.

Technologicky pokročilé

Ponožky využívajú aj revolučnú technológiu HEAT.RDY, ktorá pomáha pri regulácii teploty, čím udržiava chladné a pohodlné prostredie pre vaše chodidlo aj počas vrcholových tréningov. Zvýšte svoj športový výkon a zároveň doprajte svojim nohám bezkonkurenčné pohodlie a podporu s ponožkami Adidas Performance Designed For Sport An
Číslo produktu: ST91566.2
Farba loga: čierna
Dĺžka ponožiek: stredne dlhé ponožky
Kód výrobcu: HT3435
Hlavná farba: biela
Pár: 1 pár
Materiál: 85% poliester, 10% poliamid, 5% elastan
Technológie
HEAT.RDY - Adidas
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH