Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Ponožky Mizuno DryLite Training Mid 3P - black/light green/maui blue

12,00 €

Odporúčaná maloobchodná cena

10,40 € Ušetríte 13 %
Kód výrobcu: 67UU950-83
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Odosielame do 3 dní
10,40 € Mizuno DryLite Training Mid 3P - black/light green/maui blue
    ST91555.2
Ponožky Mizuno DryLite Training Mid 3P - čierna/svetlozelená/malá modrá Vyjadrite svoj štýl a...viac

Ponožky Mizuno DryLite Training Mid 3P - čierna/svetlozelená/malá modrá

Vyjadrite svoj štýl a zvýšte svoj výkon s ponožkami Mizuno DryLite Training Mid 3P. Tieto ponožky, ktoré sa ponúkajú v osviežujúcej kombinácii čiernej, svetlozelenej a mauejskej modrej, sú dokonalým doplnkom na oživenie vášho tréningového oblečenia.

Najvyššie pohodlie, najvyšší výkon

Ponožky Mizuno DryLite Training Mid 3P sú odborne vyrobené z mimoriadne mäkkého a pohodlného materiálu. Tkanina je navrhnutá tak, aby poskytovala priliehavé nosenie bez toho, aby spôsobovala nepohodlie. Počas procesu navrhovania sa zohľadňuje pohoda športovcov, aby sa zabezpečilo vytvorenie vysoko pohodlných ponožiek, ktoré možno nosiť počas celého dňa bez akýchkoľvek nepríjemných pocitov.

Špeciálne zóny panelov zo sieťoviny

To, čo ponožky Mizuno DryLite Training Mid 3P odlišuje od ich náprotivkov, je špeciálna zóna panelov zo sieťoviny vložená do konštrukcie. Tieto inovatívne prvky zvyšujú celkové pohodlie používateľa tým, že zvyšujú ventiláciu chodidiel a udržiavajú ich svieže a chladné počas tréningov s vysokou intenzitou. Inými slovami, rozlúčte sa s nepríjemne spotenými nohami.

Technológia DryLite: Suché a pohodlné chodidlá

Ponožky Mizuno DryLite Training Mid 3P využívajú jedinečnú technológiu DryLite. Táto pozoruhodná funkcia účinne odvádza pot a vlhkosť, udržiava vaše nohy v suchu a poskytuje optimálne podmienky pre váš tréning. Funkcia DryLite zaručuje, že aj počas najintenzívnejších tréningov zostanú vaše nohy v suchu, vďaka čomu sa budete môcť sústrediť na dosahovanie svojich tréningových cieľov.

Štýlové na každom kroku
Číslo produktu: ST91555.2
Farba loga: multicolor
Dĺžka ponožiek: krátke ponožky
Kód výrobcu: 67UU950-83
Hlavná farba: viacfarebná
Pár: 3 páry
Materiál: 97% poliester, 3% poliuretan
Technológie
DRYLITE

Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH