Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Ponožky Tecnifibre Low Cut Socks 3P - marine

23,00 €

Odporúčaná maloobchodná cena

20,90 € Ušetríte 9 %
Kód výrobcu: 24LOWMAR
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Odosielame do 3 dní
varianty:
Ponožky Tecnifibre Low Cut Socks 3P - silver
Tecnifibre Low Cut Socks 3P - silver
Ponožky Tecnifibre Low Cut Socks 3P - white
Tecnifibre Low Cut Socks 3P - white
viac
20,90 € Tecnifibre Low Cut Socks 3P - marine
    ST91283.1
Prehľad produktov Predstavujeme ponožky Tecnifibre Low Cut 3P - námornícke. Tieto dynamické...viac

Prehľad produktov

Predstavujeme ponožky Tecnifibre Low Cut 3P - námornícke. Tieto dynamické ponožky sú navrhnuté tak, aby poskytovali maximálne pohodlie počas hry bez ohľadu na podmienky. Sú nevyhnutným doplnkom vášho športového oblečenia, bez námahy spájajú estetiku s funkčnosťou a ponúkajú vynikajúcu podporu, prispôsobenie a priedušnosť.

Výnimočné pohodlie

Tieto ponožky TecniFibre Low Cut Socks - marine sú starostlivo vytvorené tak, aby poskytovali vysokú úroveň pohodlia, vďaka čomu sa môžete ľahšie plne sústrediť na hru. Sú navrhnuté so zhrubnutým materiálom podrážky, ktorý zaisťuje maximálne pohodlie a odolnosť a zároveň poskytuje dodatočné odpruženie, čím minimalizuje únavu nôh počas intenzívnej aktivity.

Vynikajúca podpora

Tieto ponožky, vystužené elastickým lemovaním okolo strednej časti chodidla, ponúkajú štruktúrovanú anatomickú podporu, čím znižujú záťaž vašich nôh a zvyšujú výkonnosť. Poskytovaním zbytočného pohybu v strednej časti chodidla sa môže znížiť, čím sa zlepší presnosť a rovnováha na ihrisku.

Priedušnosť a prispôsobenie

Rozlúčte sa s prepotenými nohami! Tieto ponožky prichádzajú s výnimočnou priedušnosťou, ktorá umožňuje lepšiu cirkuláciu vzduchu, udržiava vaše nohy v suchu a minimalizuje riziko vzniku pľuzgierov a vlhkosti. Rebrovaná úprava poskytuje bezpečné a priliehavé nosenie, ktoré zaručuje, že ponožky zostanú na svojom mieste a zabráni nepríjemnému zhŕňaniu a šmýkaniu.

Balenie a hodnota

Balenie so skvelým pomerom ceny a kvality obsahuje 3 páry všestranných ponožiek Tecnifibre Low Cut. Či už práve začínate svoju aktívnu cestu, alebo chcete vylepšiť svoju športovú výbavu, táto súprava vám ponúka pohodlie, kvalitu a hodnotu, ktorú hľadáte. Na záver možno povedať, že ponožky Tecnifibre Low Cut Socks
Číslo produktu: ST91283.1
Farba loga: biely
Dĺžka ponožiek: krátke ponožky
Kód výrobcu: 24LOWMAR
Hlavná farba: námornícka modrá
Pár: 3 páry
Materiál: 90% bawełna, 8% poliester, 1% spandex, 1% rubber
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH