Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Ponožky Tecnifibre Low Cut Socks 3P - silver

23,00 €

Odporúčaná maloobchodná cena

20,90 € Ušetríte 9 %
Kód výrobcu: 24LOWSIL
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Odosielame do 3 dní
varianty:
Ponožky Tecnifibre Low Cut Socks 3P - marine
Tecnifibre Low Cut Socks 3P - marine
Ponožky Tecnifibre Low Cut Socks 3P - white
Tecnifibre Low Cut Socks 3P - white
viac
20,90 € Tecnifibre Low Cut Socks 3P - silver
    ST91282.1
Zažite bezkonkurenčné pohodlie s ponožkami Tecnifibre Low Cut 3P - strieborné Doprajte svojim...viac

Zažite bezkonkurenčné pohodlie s ponožkami Tecnifibre Low Cut 3P - strieborné

Doprajte svojim nohám optimálne pohodlie a oporu, ktoré ponúkajú ponožky Tecnifibre Low Cut Socks 3P - Silver. Tieto ponožky, dokonale prispôsobené pre športových nadšencov a fitness fanatikov, zaručujú lepší zážitok z hrania v rôznych podmienkach. Absolútne ideálne pre tých, ktorí hľadajú pohodlie, štýl a robustnosť v jednom balení. Toto balenie obsahuje tri páry ponožiek, ktoré vás pokryjú pri viacerých tréningoch.

Vynikajúce pohodlie

Tieto ponožky Tecnifibre, ktoré sú bezchybne vyrobené tak, aby poskytovali maximálne pohodlie, sú vaším dokonalým spoločníkom pri intenzívnych herných seansách. Ponožky zahŕňajú elastickú drážku v strednej časti chodidla, ktorá poskytuje oporu pri rýchlych pohyboch a prudkých otočkách. Vďaka svojmu vynikajúcemu dizajnu sú dokonalou kombináciou funkčnosti a pohodlia.

Zhrubnutá podrážka

Tieto ponožky, v ktorých nie je vidieť, sa môžu pochváliť zosilnenou podrážkou, ktorá poskytuje lepšie odpruženie pri športoch s vysokou záťažou. Zhrubnutý materiál poskytuje dodatočné tlmenie nárazov, čo pomáha znižovať únavu nôh a zabraňuje akémukoľvek nepohodliu počas vašich športových aktivít.

Vynikajúca priedušnosť

Tieto ponožky sú navrhnuté z vysokokvalitného priedušného materiálu, ktorý zaručuje vynikajúcu reguláciu vlhkosti. Špičková tkanina zabezpečuje účinné odparovanie potu, vďaka čomu zostanú vaše nohy v suchu a pohodlí počas celých športových aktivít.

Perfektný strih a detaily balenia

Tieto ponožky, ktoré sú stelesnením úplnej elegancie, majú rebrovanú úpravu pre priliehavé, tvarované nosenie. Priliehavý strih zaručuje, že ponožky zostanú bezpečne na nohách, čo zvyšuje váš výkon. Balenie obsahuje tri páry ponožiek Tecnifibre Low Cut Socks - Silver,
Číslo produktu: ST91282.1
Farba loga: biely
Dĺžka ponožiek: krátke ponožky
Kód výrobcu: 24LOWSIL
Hlavná farba: sivá
Pár: 3 páry
Materiál: 90% bawełna, 8% poliester, 1% spandex, 1% rubber
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH