Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Raketa na padel Pro's Pro Challenger

88,90 €
Kód výrobcu: X110
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Odosielame do 3 dní
Dostupné množstvo:
3 ks.

Pro's Pro Challenger

88,90 € Pro's Pro Challenger
    ST87765
Pro's Pro Challenger - Uvoľnite v sebe šampióna O pádlovej rakete Pro's Pro Challenger Ak...viac

Pro's Pro Challenger - Uvoľnite v sebe šampióna

O pádlovej rakete Pro's Pro Challenger

Ak hľadáte optimálnu kombináciu výkonu a pohodlia, začnite alebo vylepšite svoju športovú cestu s pádlovou raketou Pro's Pro Challenger. Táto raketa je určená pre začiatočníkov aj rekreačných hráčov a spĺňa všetky požiadavky na obohacujúci herný zážitok, ktorý je navrhnutý tak, aby opakovane zvyšoval váš výkon.

Konštrukčný materiál s vysokou hustotou

Raketa Pro's Pro Challenger je vyrobená zo spoľahlivých materiálov z karbónu a sklených vlákien. Vďaka pevnosti uhlíkových vlákien rám zaisťuje stabilnú a nárazy absorbujúcu hru. Medzitým vrstva sklených vlákien zvyšuje jeho odolnosť a poskytuje dodatočnú flexibilitu.

Priložený remienok na zápästie

Dôležitým prvkom pre hráčov padelu je ochranný remienok na zápästie, ktorý je súčasťou balenia Pro's Pro Challenger. Táto funkcia zabezpečí, že si zachováte kontrolu nad raketou za každých okolností, dokonca aj počas intenzívnych momentov hry, čím sa zaistí bezpečnosť aj istota na kurte.

Sofistikovaný čierny dizajn

Raketa Pro's Pro Challenger, kĺbovo vyvedená v elegantnej, nepoddajnej čiernej farbe, rezonuje húževnatosťou a jemnosťou. Pri zachovaní vysokej funkčnosti estetika rakety určite priťahuje pohľady vášnivých súperov a dodáva vašej hre ďalšie výhody.

Číslo produktu: ST87765
Kód výrobcu: X110
Materiál: sklenené vlákno uhlíkové vlákno
Obal: nie
Hlavná farba: čierna
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH