Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Tenisová taška Wilson ELITE 15 PK - black/bronze

129,00 €

Odporúčaná maloobchodná cena

109,90 € Ušetríte 15 %
Počet rakiet (podľa výrobcu): 15
Termo vrecko: 1
Vrecká na príslušenstvo: 1
Kód výrobcu: WR8021303001
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Odosielame do 3 dní
Dostupné množstvo:
4+ ks.

Wilson ELITE 15 PK - black/bronze

109,90 € Wilson ELITE 15 PK - black/bronze
    ST93998
Tenisová taška Wilson ELITE 15 PK - čierna/bronzová Predstavujeme vám klasickú, štýlovú a...viac

Tenisová taška Wilson ELITE 15 PK - čierna/bronzová

Predstavujeme vám klasickú, štýlovú a praktickú tašku Wilson ELITE 15 PK, ktorá je vyrobená tak, aby uspokojila potreby každého ambiciózneho tenistu.

Príkladná kapacita a organizácia

Táto taška sa môže pochváliť pôsobivou kapacitou na uloženie až 15 rakiet. Je vybavená tromi priestrannými hlavnými priehradkami, ktoré poskytujú dostatok miesta pre všetku vašu výbavu. Jedna z týchto priehradiek je vybavená termoizoláciou, ktorá chráni rakety a struny pred extrémnymi teplotami, takže táto taška je ideálna do každého počasia.

Inovatívne dizajnové vlastnosti

Okrem priestranného vnútorného priestoru je taška Wilson ELITE 15 PK vybavená aj ďalším vonkajším vreckom na zips na menšie príslušenstvo. Táto taška vyrobená z vysokokvalitného materiálu odolného voči škvrnám zostane skvelo vyzerať hru za hrou. Inovatívna vertikálna rukoväť umožňuje skladovanie vo zvislej polohe, čím sa optimalizuje priestor a pohodlie na kurte aj mimo neho. Súčasťou je aj mimoriadne praktická dvojica nastaviteľných ergonomických popruhov na pohodlné nosenie a praktický popruh na prenášanie v ruke, ktoré možno spojiť.

Elegantná estetika, odolná konštrukcia

Čierno-bronzový dizajn tašky vyžaruje elegantný a nadčasový vzhľad. Táto taška, starostlivo skonštruovaná s dôrazom na každý detail, je navrhnutá tak, aby bola nielen funkčná, ale aj elegantným doplnkom vašej tenisovej výbavy. Ak hľadáte tašku, ktorá zodpovedá vášmu odhodlaniu a láske k hre, potom je Wilson ELITE 15 PK vaším dokonalým partnerom. Jej veľkosť, funkcie a štýlový dizajn z nej robia nevyhnutný doplnok pre serióznych hráčov tenisu. Neváhajte - pozdvihnite svoju hru ešte dnes vďaka kvalite a odolnosti značky Wilson.

Číslo produktu: ST93998
Hlavná farba: čierna
Kód výrobcu: WR8021303001
Počet rakiet (podľa výrobcu): 15
Počet priehradiek: 3
Termo vrecko: 1
Vrecká na príslušenstvo: 1
Priehradka na obuv: nie
Vrecko na obuv: nie
Traky: 2
Veľkosti: 76/33/35,6
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH