Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Cvičebná podložka SKLZ Trainer Mat

46,90 €
Kód výrobcu: APD-G2M-PEF-04
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Odosielame do 3 dní
Dostupné množstvo:
1 ks.

SKLZ Trainer Mat

46,90 € SKLZ Trainer Mat
    ST73469
Uvoľnite svoj potenciál s podložkou SKLZ Trainer Mat Podložka SKLZ Trainer Mat je...viac

Uvoľnite svoj potenciál s podložkou SKLZ Trainer Mat

Podložka SKLZ Trainer Mat je vysokokvalitná, všestranná podložka na cvičenie, ktorá je navrhnutá tak, aby pozdvihla vašu cestu k fitness. Vďaka svojej odolnej konštrukcii a premyslenému dizajnu poskytuje nielen pohodlné sedenie, ale vás aj vedie k čo najefektívnejšiemu cvičeniu. Táto jedinečná podložka sa pýši elegantnou čiernou farbou, ktorá prepožičiava vašej zbierke fitnes zariadení sofistikovanosť a štýl.

Výnimočná kvalita

Podložka SKLZ Trainer Mat vyniká vo svojej triede výnimočnou kvalitou. Táto podložka je starostlivo vyrobená tak, aby odolala dynamickým a náročným požiadavkám fyzického cvičenia, a zaručuje odolný výkon, ktorý vám bude slúžiť ako spoľahlivý partner pri cvičení po dlhé roky. Podporná a ľahko čistiteľná podložka predstavuje dokonalú rovnováhu medzi formou a funkčnosťou.

Vedenie pri cvičení na dosah ruky

Či už ste začiatočník, alebo skúsený športovec, podložka SKLZ Trainer Mat vám pomôže. Je vybavená tlačenými pokynmi na cvičenie priamo na podložke - čo je výrazný atribút, ktorý ju odlišuje od tradičných podložiek na cvičenie. Teraz môžete mať svojho osobného trénera doma! Táto podložka vám pomôže spestriť váš tréningový režim, naučí vás správnu formu a pohyb pre celé spektrum cvikov priamo v pohodlí domova.

Esteticky príjemná

Okrem praktického využitia zaujme podložka SKLZ Trainer Mat aj svojím estetickým vzhľadom. Dodáva sa v klasickej čiernej farbe s vkusne navrhnutým sprievodcom cvičenia v kontrastných farbách - elegantný doplnok vašej fitnes výbavy, ktorý vás povzbudí k aktivite.

Špecifikácie produktu

Main color: Black Manufacturer's Code: APD-G2M-PEF-04 Zažite rozdiel s podložkou SKLZ Trainer Mat - podložkou navrhnutou tak, aby prekonávala a vydržala a viedla vás k zdravšiemu a aktívnejšiemu životnému štýlu.

Číslo produktu: ST73469
Hlavná farba: čierna
Kód výrobcu: APD-G2M-PEF-04
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH