Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Klobúčiky Pro's Pro Dome Base - neon green

6,40 €
Kód výrobcu: V129
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Odosielame do 3 dní
Dostupné množstvo:
3 ks.

Pro's Pro Dome Base - neon green

6,40 € Pro's Pro Dome Base - neon green
    ST71335
Základňa Pro's Pro Dome Base - neónovo zelená Prehľad Základňa Pro's Pro Dome Base v...viac

Základňa Pro's Pro Dome Base - neónovo zelená

Prehľad

Základňa Pro's Pro Dome Base v nápadnej neónovo zelenej farbe je vysokokvalitný výrobok navrhnutý tak, aby zabezpečil optimálny výkon a bezkonkurenčnú stabilitu počas tréningov. Tento výrobok je navrhnutý tak, aby slúžil ako základňa pre tréningové tyče, a je nevyhnutnou súčasťou výbavy športových profesionálov aj fitnes nadšencov.

Vynikajúce vlastnosti

Základňa Dome Base, skonštruovaná s ohľadom na odolnosť aj funkčnosť, ponúka skvelú úroveň stability. Jej jedinečná vlastnosť spočíva v možnosti naplniť ju buď vodou, alebo pieskom. Toto prispôsobenie zvyšuje jej hmotnosť, a teda aj stabilitu bez ohľadu na terén alebo intenzitu tréningu. Jej vizuálne príťažlivá, neónovo zelená farba nielenže dodáva vášmu tréningovému vybaveniu prvok štýlu, ale zabezpečuje aj vysokú viditeľnosť - užitočná vlastnosť počas večerných alebo nočných tréningov.

Flexibilný a pohodlný

Základňa Pro Dome Base je vytvorená tak, aby vyhovovala potrebám každého používateľa - dá sa jednoducho nastaviť a jednoducho premiestniť, čo umožňuje bezproblémový tréning. Bez ohľadu na typ použitej tyče sa vďaka univerzálnej konštrukcii zaručene dokonale prispôsobí. Čo znamená viac času stráveného cvičením a menej času na nastavovanie a demontáž.

Podrobnosti o produkte

Každé balenie obsahuje jednu základňu Pro's Pro Dome Base, vďaka čomu si ju môžete pohodlne objednať podľa svojich potrieb. Jej kód výrobcu je V129.

Vaša cesta k fitness

Dosiahnite svoje fitness ciele s maximálnou stabilitou a pohodlím vďaka základni Pro's Pro Dome Base. Je navrhnutá pre vás a je dokonalým doplnkom vášho tréningu. Prekročte očakávania, trénujte s tými najlepšími, trénujte so základňou Pro's Pro Dome Base. Upozornenie: Základňa Pro's Pro Dome Base sa predáva samostatne. Tréningové tyče nie sú súčasťou balenia a je potrebné ich zakúpiť samostatne.

Číslo produktu: ST71335
Kód výrobcu: V129
Balenie (počet kusov): 1
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH