Doprava zdarma od 129 €
Doprava zdarma od 129 €
Vrátenie do  30 dní
Vrátenie do 30 dní
Viac ako 17.000 produktov
Viac ako 17.000 produktov

Odporové gumy Adidas Resistance Band Set 3P - multicolor

56,00 €

Odporúčaná maloobchodná cena

46,90 € Ušetríte 16 %
Kód výrobcu: EY4503
Nakupuj a šetri s
Vernostným Programom
Odosielame do 3 dní
Dostupné množstvo:
4 ks.

Adidas Resistance Band Set 3P - multicolor

46,90 € Adidas Resistance Band Set 3P - multicolor
    ST93720
Adidas Resistance Band Set 3P - Viacfarebné Posuňte efektivitu svojho tréningu na vyššiu...viac

Adidas Resistance Band Set 3P - Viacfarebné

Posuňte efektivitu svojho tréningu na vyššiu úroveň vďaka súprave Adidas Resistance Band Set 3P. Táto súprava vám umožní prispôsobiť si tréning a maximalizovať jeho výsledky, vďaka čomu je nevyhnutným doplnkom fitnes rutiny každého tenistu.

Všestranná intenzita tréningu

Jednou z kľúčových vlastností tejto súpravy je jej všestranná intenzita. Súprava obsahuje tri odporové pásy rôznej intenzity - ľahký, stredný a ťažký. Vďaka tomu sa môžete zamerať na rôzne svalové skupiny a postupne zvyšovať odpor podľa toho, ako budete silnejší, čo vám zabezpečí neustálu výzvu a kontinuálny pokrok.

Kvalitná konštrukcia

Odporové pásy sú vyrobené z kvalitného, mäkkého materiálu, ktorý poskytuje maximálne pohodlie počas akéhokoľvek typu tréningu. Pásy majú na vnútornej strane protišmykový latexový prúžok, ktorý zabraňuje posúvaniu pásu hore alebo dole počas cvičenia, čo vám umožní plne sa sústrediť na tréning.

Optimalizujte svoj tenisový tréning

Tréningy s odporovými bandážami sú preukázateľne účinné pri zvyšovaní obratnosti, sily a rýchlosti - základných prvkov víťaznej tenisovej hry. Tieto pásy môžete používať na rôzne cvičenia, od zamerania sa na predlaktia pre silný švih až po prácu na svaloch jadra pre lepšiu rovnováhu a stabilitu.

Jednoduché balenie a prenášanie

Každá súprava obsahuje tri rôzne odporové gumy zabalené v praktickom úložnom vrecku. Vďaka tomu môžete mať všetko prehľadne usporiadané a sadu ľahko prenášať so sebou - či už na ihrisko, do posilňovne, alebo pri cestovaní. Využívajte výhody komplexného tréningu so súpravou odporových pásov Adidas Resistance Band Set 3P - Multicolor. Nezabudnite, že lepšia fyzická kondícia vedie k lepším tenisovým výkonom na kurte a táto súprava odporových pásov je vynikajúcim nástrojom, ktorý vám k tomu pomôže.

Číslo produktu: ST93720
Balenie (počet kusov): 3
Hlavná farba: viacfarebná
Kód výrobcu: EY4503
Objednávate v mene spoločnosti registrovanej v EÚ, preto sa ceny vašej objednávky v našom obchode zobrazujú bez DPH. Po objednaní dostanete spolu s tovarom faktúru s 0% DPH